Blij met jezelf & jouw lichaam met Hello Healthy Life! Voor een ├ęchte verandering...

Home » Fit op je trouwdag

Fit op je trouwdag - 1:1 Coaching

Ik ben gek op bruiloften én op gezond leven. Hoe kan ik die twee beter combineren dan jullie als bruidspaar te coachen naar een gezond, fit en sterk lichaam op één van de mooiste dagen van jullie leven?

 

Uit ervaring met honderden bruidsparen voor mijn bedrijf Openingsdans op Maat weet ik dat je op deze dag wilt stralen en terug wilt kijken op prachtige foto's en video's. Je wilt er werkelijk op je mooist uitzien op deze dag. Wat kilo's kwijt raken kan daar enorm aan bijdragen. Maar door gezonder te eten en leven gaat ook je huid stralen, groeien je haar en je nagels én krijg je energie voor tien! Dat mooie pak of die prachtige jurk zal je als gegoten zitten. 

 

Dat kan echt allemaal, en daar help ik je graag bij. Op een gezonde manier die goed voelt en makkelijk vol te houden is. Ook na de bruiloft en een eventuele zwangerschap die wellicht zal volgen :-) 

 

Om als bruid of bruidegom te stralen op jullie trouwdag is het fijn om een half jaar tot 3 maanden van te voren te beginnen met een gezondere levensstijl. Sporten, gezond eten, goed slapen en stress verminderen zijn allemaal factoren die aan bod komen. 

Vanaf nu neem ik bruidsparen aan voor bruiloften in 2022.

Heb je interesse in een traject? Vanaf een jaar van te voren kun je starten. Klik hier als je nog vragen hebt.

Twijfel je geen moment? Meld je aan!

Willen jullie bruidspaar ook nog een spetterende Openingsdans leren voor de bruiloft? Met een combi pakket ontvang je extra korting. Check hier de site voor een persoonlijke Openingsdans.

Gezonde voeding voor een gezond lichaam

Ben je op zoek naar een online coachingsprogramma? Dan ben je aan het goede adres! In oktober start mijn nieuwe programma:

'Your Healthy Lifestyle'

Je kunt nu nog meedoen!